Region

Svet

Farma 2013: Goca Bjelica režira šou sa Ekremom, prave se da su par!

Gordana Bjelica je nakon povratka na imanje sebi kao cilj postavila da "pravi šou" sa Ekremom i tako pokuša da mu pomogne na putu do pobede.

Farma 2013: Goca Bjelica režira šou sa Ekremom, prave se da su par!



"Moj cilj je da razotkrijem pojedine glumce, a od kada sam pročitala da je Tarot rekao da sam spavala sa Ekremom, imam potrebu i sa njim da se obračunam", rekla je Goca neposredno pred ulazak na imanje.

Već sledećeg dana, uhvatila je Ekrema nasamo i objasnila mu plan. Njih dvoje će postati nerazdvojni, praviće se da su par i da rade svakave stvari. Sakrivaće se od drugih farmera kako bi njihova mašta uradila veći deo posla.

"Da vidimo ko je ko, a oni nek misle ko šta hoće. Ti pokaži svoju čvrstinu", rekla je Goca glumica koja je ovaj put preuzela i ulogu reditelja. U svakom trenutku davala je instrukcije Ekremu koji ih je poslušno izvršavao.

"De su kamere da se namestimo? Masiraj mi stopala, pazi da ne bude nekulturno. Tako care", nasmejala se Goca, krišom posmatrajući reakcije ostalih farmera.

"Sad se nasmej i pitaj me: Hoćeš li da ti uberem cveće", nastavila je "po scenariju" Goca očigledno uživajući u ovoj ulozi.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>