Region

Svet

Mira Škorić: Konji su moja strast! (Foto)

Popularna pevačica Mira Škorić gaji veliku ljubav prema konjičkom sportu zbog čega je već dve godine redovan posmatrač trka u Srbiji.

Mira Škorić: Konji su moja strast! (Foto)



Najradije posećuje beogradski hipodrom, a o legendarnom Šapcu, kako kaže, ne treba trošiti reči!

"Obožavam konje! Relaksira me odlazak na trke, svaki slobodan trenutak koristim da odem na hipodrom ili na trening. Rekreativno se bavim jahanjem i u tome uživam. Sve je počelo pre dve godine, kao hobi a sada s pravom mogu da kažem da je preraslo u strast prema konjičkom sportu. U nedelju je naš zajednički klub slavio na beogradskom hipodromu. Naime, trener Bojan Šendeković, koji je inače proglašen i za trenera godine, imao je razlog za slavlje – džokej Aleksandar Šašić jahao je naše grlo Pariz i odneo pobedu, dok je Big Ben osvojio drugo mesto. Šteta, galopski sport u Srbiji nije popularan", kaže Mira Škorić.

Na pitanje da li se kladi, folk pevačica kratko odgovara: "Nikada!! Nikad u životu se nisam kladila na konje. To je, po mom mišljenju, maler".

Sledeće nedelje jedna od najpopularnijih srpskih pevačica u Šapcu će snimiti spot za pesmu sa njenog novog albuma, "Da mi je koja manje", a u spotu će se pojaviti i konj Pariz.



Autor: I.M.
Izvor: Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>