Region

Svet

Farma 2013: Ekrem Jevrić tvrdi da je veća zvezda od Cece Ražnatović!

Koncert Svetlane Cece Ražnatović na Ušću bio je unapred predodređen kao ogroman spektakl na Balkanu pa je zadruga dozvolila farmerima da prate prenos koji je uživo emitovan na televiziji "Pink".

Farma 2013: Ekrem Jevrić tvrdi da je veća zvezda od Cece Ražnatović!



Ekrem je teško podneo neverovatnu popularnost Cece Ražnatović pa je posramljen otišao u sobu gde je sam sa sobom komentarisao velike zvezde.

"Lepu Brenu voli ceo svet i prava je gospođa, ali Ceca mi se nešto ne sviđa", pričao je Ekrem kamerama, a ušla je i Goca Božinovska koja ga je zamolila da se ne bruka pred ljudima.

Ceca koncert Ušće 2013: Nezapamćeni spektakl pred 150.000 ljudi! (Foto)
Kada je Ekrem sutradan nastavio istu priču Goca je opet branila koleginicu: "Ne lupetaj! Ko tebe šta pita? Pričaš da ne voliš Cecu, a nju voli ceo svet. Znaš koliko se ona potresla što je ti ne voliš?", pričala je Goca. Jevrić nije odustajao: "Imala je 100.000 ljudi, a vi svi za Cecu. Prvi sam rekao da je ne volim. Ja sam isto zvezda, pevač! Ona peva sve neke evropske pesme, ništa je ne razumem. Ja sam jači od nje hiljadu hiljada posto, da vidim kad će ona da ima 13 miliona pregleda za jednu pesmu", komentarisao je Ekrem.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/TV Pink/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>