Region

Svet

Mira Škorić: Sve sam oprostila Vesni Rivas!

Prilikom posete "Farmi" u petak došlo je do prvog susreta Mire Škorić i Vesne Rivas koje su nakon skoro 15 godina loših odnosa "zakopale ratne sekire".

Mira Škorić: Sve sam oprostila Vesni Rivas!



Mada su mnogi očekivali da će sevnuti varnice između dve pevačice koje su zaratile pre 15 godina i o čijem su sukobu mediji mesecima brujali, to se nije dogodilo jer je Vesna prišla i poljubila Miru. Mira je rekla kako je ovakvu reakciju Vesne i očekivala.

"Kada sam stigla na imanje u Lisović, nisam razmišljala kakva će Vesnina reakcija biti, ali previše je vremena prošlo, tako da sam pretpostavila da neće biti nikakve zle krvi. Mislim da se Vesna sa mnom od srca pozdravila, a ja sam posle čak po njenoj želji otpevala pesmu "Strah od ljubavi" i tada pomenula naš davnašnji sukob, na šta se Vesna samo nasmejala", kaže Škorićeva, koja je, kako se pričalo, sa Rivasovom imala i fizički sukob, i dodaje da joj ni ovoga puta, da je došlo do sevanja varnica, ona ne bi ostala dužna.

"Da me je Rivasova napala, sigurno bih se branila, jer je poznato da nikome ne ćutim i ne ostajem dužna, ali ne vidim razlog za tako nešto. Uprkos svemu, Vesnu poštujem kao borca i samohranu majku, a što se mene tiče, ja sam njoj svakako sve oprostila i zaboravila", rekla je pevačica.

Mira je iskoristila priliku i da se osvrne na ponašanje farmera.

"Mislim da oni koji najmanje rade uvek bolje prođu. Žao mi je Mikija Mećave, koji je veliki radnik, ali je ispao jer nije upadao u oči svađama. Ima tu još vrednih ljudi, poput Goce i Ere, a najveći neradnik je Ekrem", procenila je pevačica.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus


>