Region

Svet

Exit 2013: Nova bina za ljubitelje roka, panka i metala

Festival "Exit" će ove godine predstaviti novu binu pod nazivom "Riffs & Beats", na kojoj će biti zastupljeni žanrovi prvenstveno vezani za gitarski zvuk.

Exit 2013: Nova bina za ljubitelje roka, panka i metala



Zvezde na ovom stejdžu svakako će biti portugalski blek metal sastav "Moonspell", koji je već nastupao na Petrovaradinskoj tvrđavi.

U karijeri dužoj od dve decenije od teškog blek metal andergraund pokreta stvorili pravu armiju fanova i pronašli svoj put i u komercijalnim krugovima. Ovaj bend će uz Nika Kejva i "Prong" 14. jula na tvrđavi definitivno zadovoljiti potrebe brojnih fanova gitarske muzike.

Takođe, publika će na ovom stejdžu moći da vidi nastup legendarnog britanskog pank benda "Cockney Rejects". Pesma "Oi, Oi, Oi" sa njihovog drugog albuma, zaslužna je što je strit pank muzika nazvana jednostavno - Oi!.
 
Od domaćih i regionalnih bendova publika će moći da uživa u nastupima sastava "Lollobrigida", "Bjesovi", DLM, "Brkovi", "Piknik", "Pero Defformero", "Kill Kenny", "Hex", "Vox Populi", "Hype", "E-Play", "The Way Of Purity", "Bombarder", "Kolaps", "Iskaz", "Feud", i "Čovek Bez Sluha".
 
Pored njih, predstaviće se i bendovi koji su odabrani na egzitovom konkursu, a to su: "Against The Odds", "Infernal Tenebra", "Punished", "Bomber", "Deeper Down", "Enjoy Sarma", "Dark Sky", "Tetrapank", a sve će biti upotpunjeno specijalnim mračnim "Vilindar Tribal Bellydance" performansom. Organizatori će uskoro objaviti sve bine koje će biti akivne na festivalu.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Brooklynvegan.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>