Region

Svet

Majka Jovane Nikolić: Podržavam moju ćerku, čak i ako je zatrudnela na Farmi!

Svetlana Nikolić, majka manekenke i učesnice rijalitija Farma Jovane Nikolić , koja je svom dečku Danijelu Alibabiću rekla da sumnja da je u blagoslovenom stanju, apsolutno podržava svoju ćerku i nema ništa protiv njene navodne trudnoće.

Majka Jovane Nikolić: Podržavam moju ćerku, čak i ako je zatrudnela na Farmi!



Jovana je u suzama, ležeći u krevetu kraj njega, govorila o "svom problemu". Danijel ju je sve vreme mazio po kosi i tešio, ali ona izgleda kao da su joj sve lađe potonule. "Uopšte ne mogu da razmišljam o tome", rekla mu je.

Farma 2013: Jovana Nikolić imala vanmateričnu trudnoću?!
"Ja bih bio najsrećniji čovek na svetu ako je to tako. Ali ti ćeš morati da prestaneš da piješ pod hitno, ako se ispostavi da si trudna", rekao joj je zabrinuti pevač. Na to je ona burno reagovala, uporno se pravdajući da je alkohol jedina stvar koja je na Farmi održava u životu, ali i kako isti ne može da joj škodi jer je ona to "specijalizirala".

Iz produkcije Farme nismo dobili zvaničnu potvrdu da je Jovana trudna, ali rečeno nam je da se o sigurnom seksu na imanju u Lisoviću ne vodi računa. "Što se sredstava za kontracepciju tiče, jednom smo ih dali Danijelu kada je bio gazda i to kao nagradu. Posle toga ih niko nije tražio", rečeno je iz produkcije.

Jovanina majka Svetlana za "Blic" kaže da će joj, ako se ovi navodi ispostave kao tačni, biti drago da ima unuče.

"Svašta su pisali o mojoj ćerki, a ona je jedna fina devojka. Takve stvari se dešavaju, pa ako su se i njima desile, šta ima veze?! Podržavam moju Jovanu, pa čak i ako je trudna, ali zaista ne mogu da pogađam da li jeste ili nije", rekla je Svetlana.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>