Region

Svet

Dženan Lončarević postavio rekord posećenosti na beogradskom splavu: Fantastično je da ima ovoliko ljudi! (Foto)

Ogroman red ispred jednog popularnog beogradskog splava potvrdio je ono što se već danima unapred znalo, da će Dženan Lončarević postaviti nove "rekorde" posećenosti na nastupu u srpskoj prestonici.

Dženan Lončarević postavio rekord posećenosti na beogradskom splavu: Fantastično je da ima ovoliko ljudi! (Foto)



Mnogobrojni poštovaci glasa i ljubitelji hitova ovog izvanrednog pevača ispred ovog splava su se pojavili skoro dva sata pre početka nastupa.

Pristižući na splav, popularni pevač se prijatno iznenadio. "Fantastično je da ima ovoliko ljudi, drago mi je da su se Beograđani uželeli mojih pesama, obećavam dobru, kvalitetnu muziku i odličan provod", ispričao je Dženan.



Njemu je ovo bio prvi nastup pred beogradskom publikom posle godinu dana, poslednji put je zapevao u Beogradu na svom solističkom koncertu 1.juna 2012.

Ovaj talentovani pevač je pre tri meseca izdao album koji je publika širom regiona odlično prihvatila, pa je sinoćni nastup na splavu bila i odlična prilika da Dženan Beogradu zapeva i hitove sa novog albuma po prvi put.

"Ovo je prvi put da pevam pesme sa novog albuma pred Beogradskom publikom, drago mi je da im se dopadaju i oduševljen sam što su svaku pevali sa mnom u glas", dodao je Dženan.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Splav Jimmy's

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>