Svet

Region

Kim Kardašijan prevarena! Kanje Vest godinu dana u vezi sa mladom manekenkom! (Foto)

Kanje Vest proslavio je pre par dana svoj rođendan, a na spisku zvanica nije se našla njegova supruga Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan prevarena! Kanje Vest godinu dana u vezi sa mladom manekenkom! (Foto)



Kim Kardašijan ljuta na Kanje Vesta: Reper proslavio rođendan bez supruge!
Kim je ostala krajnje zatečena i besna jer njen suprug nije proslavio rođendan u Los Anđelesu, a ona usled rizične trudnoće ne sme da putuje van grada. Ipak, ovo nije najgore što se dogodilo, budući da kanadska manekenka Lejla Gobadi tvrdi da Kanje Vest vara trudnu Kim Kardašijan još od prošle godine.


Foto: mirror.co.uk

24-godišnja Lejla tvrdi kako je Kanje prevario suprugu nakon što su se njih dvoje upoznali u njegovoj emisiji, još 2012. godine, a tada joj je reper otkrio kako je "njegova veza sa Kim samo predstava za javnost".

Manekenka navodi kako je tek sada otkrila ovu aferu jer da je ona trudna, volela bi da zna da ju je muž varao, a uz to dodaje: "Ovo je jako neprijatno i uništiće porodicu Kardašijan". Pored toga, objašnjava kako ju je Kanje primetio dok je provokativno igrala na jednoj proslavi u julu prošle godine. Od tada su se njih dvoje, kako ona kaže, redovno viđali, a na jednom koncetu kom je prisustvovala i Kim, Kanje je manekenku pozvao u svoju sobu, što je ona odbila.

Ipak, reper nije lako prihvatio odbijanje, pa je Lejli i njenim prijateljima prosledio karte za koncert koji je održao dan kasnije, a tada im je obezbedio i prolaz u bekstejdž. Manekenka navodi kako su tada imali seks.


Foto: nydailynews.com

"Počeli smo da flertujemo i sledeće čega se sećam je da smo bili goli i imali seks", kaže ona i dodaje kako ju je i posle toga Kanje više puta zvao da se viđaju, kao i prošle nedelje, ali je odbila pod izgovorom da ne želi to da radi trudnoj ženi.

Kardašijanovi su oštro osudili ovakve navode i negirali celu priču, dok se reper-zavodnik još nije oglasio.

Autor: M.P.
Foto naslovna: mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>