Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas imala seks u rijalitiju?!

Vesna Rivas do sada je pažnju izazivala uglavnom svađama i raspravama koje su u najvećem broju bile sa Gocom Božinovskom.

Farma 2013: Vesna Rivas imala seks u rijalitiju?!



Sem toga, nedavno je Sha izjavio kako je video pevačicu da masturbira, a ona to nije demantovala već se opravdala time da je možda masturbirala u snu, jer podsvest radi svoje. Ipak, ona to nikada ne bi svesno uradila pred kamerama, a kako kaže već je imala mnogo perioda u životu kada je apstinirala, kao i svi ostali farmeri. Zaboravila je verovatno Jovanu i Danijela.

Posle izjave repera Sha koju su manje-više svi zaboravili, nova misterija okupirala je farmere, a ponovo je u pitanju Vesna Rivas i njeno dahtanje u krevetu. Naime, Milan Tarot sada je bio taj koji izveštava o njenim radnjama, a kako on kaže, pevačica je imala seks u spavaćoj sobi.

Kako je moguće da kamere koje budno prate svaki pokret farmera, a posebno momente kao što je seks, nisu uhvatile ovaj neverovatno bitan trenutak koji je po svojoj temi postao zaštitni znak svih rijalitija koji se emituju u Srbiji, izuzimajući svađe?

Prema navodima Milana Tarota, iz pravca Vesninog kreveta čulo se žestoko dahtanje, ali i škripanje kreveta pa se moglo zaključiti samo jedno. Filip Mitrović, Danijel i Tarot trudili su se da shvate ko je misteriozni farmer koji je "uskočio" u krevet Vesne Rivas, a onda je vidovnjak izjavio: "Zavlačila je ruku pod jorgan, to znate, a šta je sa seksom?".

Bila je prisutna i Goca Božinovska, kojoj je Vesna zakleti neprijatelj, ali čak ni ona nije mogla da poveruje u to što priča Milan Tarot. Onda je, onako usputno, prokomentarisala: "Ma ko bi nju? Ona je to sama, ne pravite od nje seksi mačku, ona ne zna ni gde je ona stvar".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>