Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Filip u novoj krizi, ali finansijskoj! Starleta tvrdi da će ga ostaviti ako nema para!

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović stajali su u dvorištu sa Danijelom Alibabićem, njihovim "kumom".

Farma 2013: Stanija i Filip u novoj krizi, ali finansijskoj! Starleta tvrdi da će ga ostaviti ako nema para!



Tokom opuštenog razgovora povela se priča o tome kako bi Stanija trebalo da postane pevačica, na šta je Danijel dodao da bi se Jelena Karleuša posle toga odmah odrekla svoje karijere. Posle su komentarisali da li bi Filip oženio pevačicu, a Danijel je rekao kako mu je Filip gledao u šolju i pritom izjavio da će pevač imati jedno dete. Alibabić je dodao: "To samo kaže jer mu tako više odgovara, on će morati da ih krsti".

Stanija se odmah nadovezala na ovaj komentar i rekla: "Kume, čim izađem odavde, proveriću Filipovu finansijsku situaciju. Ako tu nešto ne štima, odmah ću da pobegnem".

Posle nekog vremena Filip i Stanija su se ponovo posvađali. Posle ove rasprave starleta je smislila novu igru. Dok je Filip besomučno moli za novu šansu, ona mu uporno govori da je on kod nje već izgubio poverenje. Kako bi joj se vratio mora da je ponovo zasluži, a nakon razgovora koji je mirno protekao prešli su u dnevnu sobu. Stanija je ovo iskoristila kako bi pred svima viknula na Filipa zbog hladne vode u buretu.

Sem što je Filip Panajotović sluga Saške Karan za ovu nedelju, izgleda da je i Stanijin sluga doživotno, ili bar dok ne shvati da ga starleta "vrti oko malog prsta".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>