Region

Svet

Majka Jovane Nikolić: Podržavam seks svoje ćerke pred kamerama!

Jovana Nikolić je svakako jedna od najzanimljivijih učesnica ovogodišnje "Farme", najviše zbog svoje veze sa pevačem Danijelom Alibabićem.

Majka Jovane Nikolić: Podržavam seks svoje ćerke pred kamerama!



Njena majka Svetlana je izjavila da potpuno podržava svoju ćerku, te da je apsolutno normalno da ona koja ima 25 godina ima redovne seksualne odnose.

"Moja ćerka je pokazala elementarno vaspitanje koje je ponela iz kuće. Poštuje starije, radi sve poslove u kući i nikada se ne svađa. Poštujem svaki čin svoje ćerke i u potpunosti je podržavam. Vidim da je srećna i Danijel mi deluje kao skroz fin momak, poštuje svoju porodicu i prave vrednosti. Ako je ona zaista zaljubljena, ja sam uz nju. Deluje mi potpuno ozareno. Jovana ima 25 godina i potpuno je normalno da tako iskazuje ljubav, nikakva golotinja se nije videla. Nema 50 godina pa da to bude degutantno", izjavila je Jovanina majka.

Gospođa Nikolić se osvrnula i na kratku romansu repera Ša i njene ćerke, rekavši da su bili samo drugovi.

"Jovana je u rijaliti ušla kao slobodna devojka i mislim da ju je na početku sa Ša zbližila igra istina-izazov. Ona je sa njim htela da bude drug, ali on nije ispao džentlmen. Išao je okolo i ogovarao je. Znate kako, nikada niko ne može da vas izblati, koliko vi možete sami sebe", zaključuje ona.

O Danijelu, kao potencijalnom zetu, Svetlana ima samo reči hvale.

"Danijel je zaista fino dete i ako se njihova ljubav bude nastavila i posle rijalitija, zvaću ga na ručak da ga svi porodično upoznamo", kroz smeh kaže Jovanina majka.

Svetlanin favorit, pored ćerke, su Saška Karan i Goca Božinovska, a žao joj je što je Bebi Dol ispala, jer se misica slagala sa njom. Svetlana napominje da Jovanu podržava i brat Dimitrije, ali i sestra bliznakinja Branislava, koja zbog obaveza ne može da da podršku sestri u studiju u Šimanovcima.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Ivan Vučićević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>