Ljubav

Style

3 greške koje žene prave kad muškarac vara

Povređena žena koja sumnja na prevaru spremna je na svakakve poteze. Detektivske akcije, ispitivanje i pretnje samo su deo loših odluka koje sebi nikako ne smete dozvoliti. Donosimo 3 najveće greške koje žene rade kada ih partner vara.

3 greške koje žene prave kad muškarac vara



1. Špijunaža

Kada žena posumnja na prevaru partnera prva reakcija je špijunaža i istraživanje. Za ispitivanje njegovih prijatelja i roditelja, te istraživanje njegove putanje kretanja, potrebno je utrošiti puno energije i truda, što naravno samo potvrđuje očigledno. Posumnjate li da nešto nije u redu, ne treba vam nikakav fizički dokaz.

2. Prebacivanje krivice na ljubavnicu

Iako verujete kako je ona bezdušna kradljivica tuđih muškaraca, vratite se u realnost jer problem ne leži u trećoj osobi. Ona nije ta koja je odlučila s vama deliti život, biti vam verna i iskrena. Da to nije bila ona, na njenom bi mestu verovatno bila neka druga. Postoji samo jedan krivac, a to je vaš partner.

3. Spremni na sve da ga vratite

Pre svega, ako je vaš muškarac spreman na prevaru dobro razmislite da li je on zaista osoba koju želite pored sebe?

Preljuba je način ponašanja koje vrlo verovatno neće prestati samo zato što vam je on to obećao ili zato što ste vi odlučili napraviti promene u svom ponašanju. Ne krivite sebe jer ako je neko toliko nezreo da nije u stanju zadržati vezu i predati se osobi koju voli, verovatno vas ne zaslužuje.

Autor: B.B.
Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>