Region

Svet

Ava Karabatić proslavila rođendan: Sebi poželela ljubav, a Urošu i Sindi svaku sreću! (Foto)

Hrvatska starleta i trećeplasirana u "VIP Velikom bratu 2013" Ava Karabatić proslavila je u ponedeljak 25. rođendan, a uskoro planira preseljenje u Beograd gde namerava da započne glumačku karijeru.

Ava Karabatić proslavila rođendan: Sebi poželela ljubav, a Urošu i Sindi svaku sreću! (Foto)



Avu Karabatić rođendan uvek sačeka po izlasku iz nekog rijaliti programa. Sve je isto, samo se rijalitiji menjaju, a samim tim i društvo na proslavi. Starleta je izjavila da će na rođendansku žurku koju bude pravila povodom ovog rođendana pozvati i neke od bivših cimera iz kuće Velikog brata, Bobana Stojanovića, pobednika Žarka i, što je verovatno i iznenađenje, i bivše VB ljubavi, Uroša i Željka! Ipak, Ava smatra da se ne treba osvrtati u prošlost, a konkretno Urošu i Sindi želi poželela je sve najbolje u njihovoj vezi.

Ava je za sebe imala skromne želje: poželjela je zdravlje, sreću i naravno - ljubav: "Želim da ostanem živa i zdrava, uspešna mlada žena i dete u duši. Takođe, nadam se da će ljubav uskoro zakucati na moja vrata", priželjkuje gospođica Karabatić.

Kao i većina populacije, i Ava se raduje rođendanima, pa je slavlje trebalo da upriliči u Istanbulu ili Parizu, ali su joj ispiti na fakultetu promenili planove. Kako je na kraju proslavila svoj divan dan i jesu li joj bivše ljubavi iz kuće Velikog brata ipak ulepšale pojedine trenutke, podelićemo sa vama uskoro.



Podsećamo, i prošle godine Ava je rođendan slavila odmah po završetku rijalitija u kojem je učestvovala. Tek pristigla sa Kostarike, ona je prema glasovima publike osvojila prvo mesto i presudila da konačni pobednik rijalitija "Survajver" bude Vlada Vuksanović.

Istorija se ponavlja. I ove godine, rođendan popularne starlete "pao" je posle njenog učešća u rijaliti programu koji je, takođe, završila kao visokoplasirana.

Autor: B.B.
Izvor: Na Dlanu, Kurir
Foto: Tportal.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>