Region

Svet

Farma 2013: Bebi Dol je samo pokušavala da Saški skrati haljinu!

Nakon bizarnog incidenta u kome je skalpelom posekla Sašku Karan, Bebi Dol je otkrila šta joj je tačno bila namera.

Farma 2013: Bebi Dol je samo pokušavala da Saški skrati haljinu!



"Nisam želela da je posečem. Pošto smo imali devojačko veče, ja sam htela da joj secnem malo haljinu pozadi, kao kad muškarci cepaju košulje na momačkim večerima. Ionako mi se nije dopadala njena haljina, baš imam jednu haljinu među mojim stvarima koju sam htela Saški da poklonim. Ona je tražila Eri da izvede striptiz, pa se on popeo na sto i igrao, a ja sam njoj htela da secnem haljinu na dnu, malo do guze, da pokažem kakve su srpkinje", objašnjava Bebi Dol.

"Otišla sam do radionice da nađem neke makaze, ali bile su samo neke tupe. Nisam mogla sa njima to da uradim, jer kada bih pokušala da joj isečem haljinu, ona bi primetila. Našla sam sklapel, ko bi rekao da može da bude tako ubojito sredstvo. Čak sam i ostalim ženama pokazala šta sam našla i nožić sam sakrila u rernu, čekala sam pravi trenutak da to uradim, a žene su mi se čak smeškale", rekla je ona.

Na kraju, nakon suza i izvinjenja Saška joj je ipak oprostila ovaj eksces. Međutim, kada je Bebi Dol napustila prostoriju, Saška je otkrila da idalje ima neke rezerve.

"Šta ja njoj takvoj da kažem? Šta sam drugo mogla nego da joj kažem da je sve u redu", rekla je Saška. Produkcija je odlučila da ovaj put "progleda kroz prste" Bebi Dol, a svi farmeri su obavešteni da je ovo posednje upozorenje.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>