Region

Svet

Porodica Filipa Panajotovića: Želimo da demantujemo ove gnusne laži! (Foto)

Filip Panajotović i Stanija Dobrojević svojom romansom na Farmi izazvali su ogromnu pažnju medija, iako je starleta vrlo praćena još od prethodnih učešća u rijalitijima.

Porodica Filipa Panajotovića: Želimo da demantujemo ove gnusne laži! (Foto)



Maneken Filip Panajotović takođe je poznat od ranije, ali mu je njegovo učešće u Farmi donelo ogroman publicitet. Kako su već počeli da se pojavljuju razni tekstovi o ovom mladom paru, na udaru je bio Filip Panajotović, a njegova porodica oglasila se putem Fejsbuka.



"Povodom teksta koji se pojavio u časopisu "Scandal", oglašavamo se putem Filipove oficijalne stranice i profila jer želimo da demantujemo ove gnusne laži. Pre svega, svi koji su upoznati sa njegovim poslom, znaju da nema potrebe da bilo kome uzima novac jer od svojih kampanja može isti da zaradi za svoje potrebe. Što se naručivanja batinaša tiče, bitno je istaći da se Filip do sada nikada nije, niti ima nameru da se u budućnosti obračunava fizički sa bilo kim! Porodica Panajotović više neće davati izjave za javnost bez autorizacije tekstova koji izlaze, a u kojima se spominje Filip! Unapred ću zamoliti sve članove stranice da ne komentarišu ružne stvari, kao i da pokažu pojedincima da uprkos svim pokušajima miniranja, mi ostajemo dosledni sebi, i svom vaspitanju", pisalo je na profilu Filipa Panajotovića.

U teksu povodom koga su se Panajotovići oglasili pisalo je da je maneken platio da dečko, koji ga je lažno optužio za krađu novca, bude prebijen.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>