Ljubav

Style

Osam pravila zabavljanja koja postoje da bi se prekršila

Postoje pravila i saveti koje su nam usadili roditelji ili društvo, a koji u potpunosti više ne prate životne trendove. Ova pravila danas većina žena krše.

Osam pravila zabavljanja koja postoje da bi se prekršila



1. Nećete seks na prvom sastanku, ali ste spremni da uskočite u krevet na trećem
Pravila o tome kada i da li ćete u krevet sa novim partnerom može biti zbunjujuće. Ponekad, posebno ako ne tražite nužno nešto dugoročno, o tome ne treba kalkulisati. Nasuprot tome, verujući da bi trebalo da imate seks posle određenog broja dana može izgledati veštački, a da ne pominjemo i zastrašujuće u nekim slučajevima.
 
2. Žena nikada ne treba da pozove muškarca na sastanak
Ovo pravilo se odavno promenilo i ne treba očekivati od muškaraca da budu lovci. Uvek je pozitivno preuzeti inicijativu, a povodom toga većina muškaraca se pozitivno izjašnjavaju.
 
3. Nikada ne pričati o svojim bivšim
Postoji i nešto pozitivno u ovom pravilu i nikako ne treba da provedete sastanak u priči o tome koliko vas je bivši povredio. Ipak, ovo ne treba ni da bude tabu tema i svoju prošlost ne treba da krijete.
 
4. Uvek izbegavati teme kao što su religija i politika
To ne znači da, ukoliko vaš partner započen ovu temu treba da ćutite i po svaku cenu menjate temu. Budite suptilni i saslušajte ga, jer kroz takvu priču možete saznati mnogo o njegovim stavovima.
 
5. Ako ste razvedeni, sačekajte jedan mesec za svaku godinu provedenu u braku pre prvog izlaska
Vaši prijatelji, kolege ili majka mogu da vam kažem za ovo pravilo u nekoj vrsti pokušaja da vas spreče da upadnete u krizu, ali ovi limiti su proizvoljni, i nemaju nikakve veze sa tim kada ste spremni da ponovo nađete ljubav.
 
6. Momak uvek treba da plati račun
Ovo pravilo ima svoj početak iz perioda kada su muškarci uglavnom jedini imali izvor prihoda, jer su žene do udaja živele sa roditeljima. Međutim, danas je situacija znatno promenjena i većina žena su samostalne i finansijski stabilne, tako da ovo pravilo nekad može biti i nepoželjno.
 
7. Ako iz prve ne osećate seksualnu iskru,  odustanite
Ovo može biti posledica gledanja previše romantičnih filmova.  Lako je misliti da ako ne osećate leptiriće na početku da nema šanse da ćeš uspeti na duge staze. To nije pravilo.
 
8. Ne otkrivaj želju za decom, novim poslom, ili bilo koji drugi životni cilj
Staromodno je biti toliko stidljiv sa novim momkom, toliko da se ne otkrivaju istinske želje o tome šta želite od života. Ukoliko, želju za decom krijete iz straha da muškarac još uvek nije spreman za to, onda je to nepošteno, pre svega prema samom sebi.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>