Region

Svet

Danilo Ikodinović se oglasio: Ovako izgleda auto nakon saobraćajne nezgode! (Foto)

Bivši vaterpolista i reprezentativac Danilo Ikodinović jutros je u šest sati zvao policiju koja je za njim tragala od sinoć, kada je posle saobraćajne nesreće na Vračaru otišao s lica mesta.

Danilo Ikodinović se oglasio: Ovako izgleda auto nakon saobraćajne nezgode! (Foto)



"Ikodinović je jutros pozvao policiju. Rekao je da hoće da se prijavi i nakon toga pozvan je na rekonstrukciju uviđaja u Hadži Milentijevoj ulici", kažu u MUP-u.
U policiji navode da će tek posle razgovora sa Ikodinovićem biti poznato zašto je pobegao sa mesta udesa u kome niko nije povređen. "Njemu će najverovatnije biti uzeta krv na analizu, kako bi se utvrdilo da li je bio pijan", kažu u policiji.

Ikodinović je sinoć oko 21 sat vozilom udario u drugi automobil i, uprkos pokušajima vozača da ga zaustavi, otišao. "Ikodinović je sa mesta udesa pobegao pre dolaska policijske patrole. Pošto ga je vozač drugog automobila prepoznao, policija je za njim tragala celu noć", kažu u MUP-u.


Danilo je danas na Tviteru postavio fotografiju svog automobila posle informacije da je sinoć vozilom udario u drugi automobil i otišao. Ikodinović je napisao da je njegov automobil samo izgreban i da udes ne može da se okarakteriše kao "saobraćajna nezgoda", te dodao da želi da ga mediji ostave na miru.

U policiji navode da će tek posle razgovora sa Ikodinovićem biti poznato zašto je otišao sa mesta udesa u kome niko nije povređen.

Autor: B.B.
Izvor: 021, Blic
Foto: Twitter, Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>