Region

Svet

Farma 2013: Stanje kritično - Ekrem besan na Mikija, Vesna provocira Gocu!

Vesna Rivas i Zorica Marković napravile su dogovr da provociraju Gocu Božinovsku i to im dobro ide, međutim isprovociran je i Ekrem, odlukom Mikija Mećave da ga postavi za gazdu.

Farma 2013: Stanje kritično - Ekrem besan na Mikija, Vesna provocira Gocu!



Svađa između pevačica počela je tako što je Vesna posmatrala Gocu dok je pušila cigaretu i brojala joj dimove, a zapravo je htela da uđe u prostoriju za pušenje kako bi zapalila cigaretu uz kafu. Goca joj je ljubazno rekla da se skloni odatle i da ne želi da se svađa, ali je to jednostavno bilo nemoguće.

Iako je Vesna probala da je isprovocira rekavši "Budalo, koliko pušiš i pilići bi pocrkali od tebe", Goca je ostala pribrana i pokušala da ne odreaguje na provokacije. Posle toga prokomentarisala je da joj nije jasno o čemu se radi, jer Vesnu Rivas i ne poznaje i sa njom nema nikakav odnos. Koliko će još Goca uspeti da se suzdržava i ne reaguje na prozivke Vesne i Zorice videćemo u predstojećim danima.

Pored pevačica koje su zaratile i Ekrem se upustio u ozbiljan problem sa Mikijem Mećavom jer ga je postavio za slugu. Rekao je da neće slušati gazdine naredbe i da se neće povinovati njegovim zahtevima, a usput je dodao i kako "Miki Mećava i Stanija sledeće nedelje idu aut". Goca je pokušala da neutešnom Ekremu objasni zašto je sluga rekavši da ga je Miki postavio kako bi Vesna Rivas bila izbačena, a Ekrem je nastavio da kuka i rekao da ove godine na Farmi nema nijednog prijatelja.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>