Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Filip na meti Marije Petronijević! (Video)

Marija Petronijević ušla je na Farmu sa istim zadatkom kao i pevač Ćemo, a to je da šire dezinformacije i naprave razdor među ukućanima.

Farma 2013: Stanija i Filip na meti Marije Petronijević! (Video)



Do sada se Marija nije isticala u svom zadatku, međutim, dan nakon što je nominovana za izlazak sa Farme, počela je da ga obavlja. Ona je ušla u sukob sa Filipom Panajotovićem i Stanijom Dobrojević.

Svađa je počela oko toga kako je Marija gledala Filipa, a onda je krenula da objašnjava da je on apsolutno ne interesuje.

"Ja samo želim da vi budete srećni i zaljubljeni, ti uopšte nisi moj tip, možda si nekome lep, ali meni svakako nisi. Sjašite sa mene!", obratila se Marija Filipu i Staniji, a onda nastavila svoje obrazloženje rekavši da je za nju Filip više devojčica nego frajer.

Zatim je Marija prešla na starletu: "Uzmi devojko pa radi nešto konkretno, nemoj preko moje grbače. Ja svoju karijeru gradim sedam godina, a ne preko tuđih kreveta", besno je rekla glumica.

Iako je sve počeo kao miran razgovor koji je Marija započela sa Stanijom, kulminiralo je svađom, kao što i obično biva na Farmi.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>