Region

Svet

Ramštajn u Beogradu održao spektakularan koncert u plamenu! (Foto)

Momci iz nemačkog sastava Ramštajn doputovali su juče inkognito u Beograd pred svoj koncert u Kombank areni.

Ramštajn u Beogradu održao spektakularan koncert u plamenu! (Foto)



Oni su u pratnji svog ličnog obezbeđenja sleteli na beogradski areodrom, a potom se uputili u hotel odakle nisu izlazili sve do svog drugog nastupa pred domaćom publikom. Samo su na svojom zvaničnom Tviter profilu nakon koncerta u Bolonji poručili fanovima: "Na putu smo za Beograd!".

Bend je inače doneo svoju binu, opremu, ozvučenje i napajanje koji su stigli dan ranije. Njihova ekipa je celog dana sve montirala, a tehnička proba je održana nekoliko sati pred koncert. Sve je stiglo u više od 20 šlepera.



Zanimljivo je da je njihovo vrlo strogo obezbeđenje zabranilo bilo kakvo snimanje, a da ne budu viđeni pobrinuli su se tako što ni organizatorima nisu rekli kada tačno stižu. Sami su sebi rezervisali limuzine i prevoz od "Hajata" do Arene i trudili se da budu neupadljivi, iako to i ne ide toliko uz imidž ovog industrijal benda.

Nisu bili posebno prohtevni ni pred svoj dolazak jer su obezbedili sopstveni ketering i sva osveženja potrebna za nastup, a pre koncerta upoznali su se sa nekoliko najvernijih fanova. Oni su mogli da se fotografišu s njima, ali su zamoljeni da ih nikako ne snimaju video-kamerama sa telefona.



Fenomenalni nastup grupe Ramštajn najbolje se može opisati plamenom koji je obasjavao binu tokom dva sata koncerta, kao i Beogradskom publikom koja je isto tako vatreno i energično pevala sve pesme ovog nemačkog benda.

Oko 21h frontmen grupe, Til Lindeman izašao je u roze perjanom prsluku sa izblajhanom plavom kosom i započeo spektakl koji će se prepričavati decenijama.

Posebno mesto na njihovom koncertu zauzela je pirotehnika, a oko 15.000 ljudi bilo je obasjano snažnim plamenom. U jednom trenutku kao deo planiranog scenarija, jedan momak iz publike u duksu "Ramštajna" uleteo je na binu, a članovi benda prvo su ga zapalili, a zatim ugasili aparatima za gašenje požara i izbacili sa bine.



Svirka je trajala oko dva sata, a tokom nje rokeri su se presvukli četiri puta. Vrhunac nastupa u erotskom smislu došao je tokom pesme "Pussy" kada je pevač zajahao veštački muški polni organ i njime penom zalivao euforičnu publiku.

Usledile su numere "Sonne", "Du hast", "Ich Will" i mnoge druge, a za kraj je Lindeman na srpskom jeziku rekao "Mi vas volimo" i zajedno sa bendom nestao u noći.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: A. Isaković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>