Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić tražili savete od Saše Vidića i Borisa Trivana (Foto)

Protekli vikend u prestonici obeležila je između ostalog i "Šoping groznica" koja je održana u tržnom centru "Ušće". U centru zbivanja našli su se nedavno izbačeni ukućani rijalitija "VIP Veliki Brat" Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić.

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić tražili savete od Saše Vidića i Borisa Trivana (Foto)



Sindi i Uroš tražili su savete pri odabiru naočara, i to od modnog kreatora Saše Vidića i kritičara Borisa Trivana. Kao ovonedeljni asistenti Kristine Starčević i VIP savetnici vodećeg lanca optičarskog centra "Diopta", u  ovom delu Evrope, Saša i Boris potrudili su se da za Ivanu i Uroša izaberu najbolje modele sunčanih naočara za predstojeću letnju sezonu.

Stamenkovićeva i Ćertić podvrgli su se i oftamološkom pregledu. Pored VB dvojca, savete su potražili i Nikolina Pišek, Vladimir Stanojević i mnogi drugi.

Susret je ujedno bio i jedinstvena prilika za pomirenje Saše Vidića i Sindi. Potsećanja radi, kreator i manekenka do nedavno su bili na ratnoj nozi, a "bitku" su obeležili poprilično sočni statusi Saše Vidića koje je uputio Ivani putem društvenih mreža.



Autor: M.P.
Foto: Nikola Bojanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>