Region

Svet

Starlete odlični studenti na fakultetima!

Starlete kao što su Stanija, Soraja, Ava, Sindi i Stejsi ne samo što imaju zanosne obline, nego žele da istaknu i svoje obrazovanje.

Starlete odlični studenti na fakultetima!



Porodice atraktivnih starleta tvrde da su odlične studentkinje i inteligentne mlade žene, mada nije baš da primetno da taj deo svoje ličnosti pokazuju.

Hrvatska starleta Ava Karabatić je studentkinja Filozofskog fakulteta u Zagrebu, mada nas često iznenadi kada progovori. "Još kao dete, Ava je školu shvatala ozbiljno. Uvek je bila odlikaš. Išla je u srednju farmaceutsku i tu je zavolela latinski jezik. Zbog toga je odlučila da studira italijansku književnost i latinski, a sada je uzela i ruski. Mogu da je zamislim i kao profesorku letinskog, što da ne", kaže njen otac Ivica.

Soraja Vučelić je na trećoj godini psihologije na Filozofrskom fakultetu u Beogradu. Njena drugarica Ivana Cicović kaže da Soraja redovno daje ispite.

Treba napomenuti da ni Ivana Stamenković Sindi nije bez diplome. "Završila sam Višu poslovnu školu za menadžment, ali sam više umetnička duša, koja se bavi crtanjem i dizajnom", kaže Sindi.

Stanija Dobrojević je apsolvent na državnom Fakultetu za ekonomiju u Novom Sadu.

Najobrazovanija među svim starletama je "Plejbojeva zečica" Anastasija Buđić. Ona je završila Fakultet za menadžment za mala i srednja preduzeća.

Autor: B.B.
Izvor: Informer
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>