Region

Svet

Farma 2013: Ukućani dobili pakovanje kondoma kao nagradu!

Danas su u kući na imanju u Lisovićima održana tri suđenja, a i gazda Danijel je sa slugama bio na pijaci.

Farma 2013: Ukućani dobili pakovanje kondoma kao nagradu!



Farmeri su bili vredni, Ljuba je oprala sudove, Goca i Dule nahranili su stoku, a zatim su farmeri seli za sto i doručkovali. Danijel je za to vreme spavao, a kada ga je Proka probudio rekao mu je da mora da bude primer ostalim farmerima i uvek ustaje prvi.

Nakon toga, Proka, gazda i sluge otišli su na pijacu. Kada su se vratili iz zadruge je stiglo prvo pismo u kome se farmerima nalaže da organizuju suđenje Danijelu, protiv koga je Ekrem podneo tužbu jer ga je izabarao za slugu. Članovi porote za ovo suđenje bili su Stanija, Jovana, Zorica i Memo, a sudija je bila Vesna Rivas. Zatim je stiglo još jedno pismo i još jedno suđenje. Ovaj put, Filipu Mitroviću zbog Saškine optužbe za uvredu časti jer se Filip hvalio kako je sa njom imao seks u svinjcu. Sudija je ovaj put bio Ćemo, a porota Vesna, Goca Božinovska, Goca Bjelica i Sha. To nije bilo sve, na redu je bilo i treće suđenje u kojoj su tuženi bili Marija, Dule i Aki kao najdosadniji farmeri, a tužili su ih svi ukućani.

Kada su farmeri završili sa suđenjima i dnevnim obavezama od zadruge su kao nagradu dobili pakovanje kondoma, a kako su krenuli da se opuštaju svakako će im biti potrebni. Jovana i Danijel od nedavno su i zvanično par, a Stanija i Filip odavno poznati kao momak i devojka.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>