Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić otkrila Slavkovu tajnu - ima mali penis!

Slavko Labović požalio se svojoj novoj drugarici Vendi da ga Maja stalno napada i da ne prestaje sa pričom o tome kako ju je on izdao.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić otkrila Slavkovu tajnu - ima mali penis!



Povod za Majine napade na Slavka je to što ju je ostavio pred oltarom kada su glumili Hurem i Sulejmana i time je, kako je rekla u ispovedaonici, javno ponizio.

Slavko je bio šokiran time da "jedna žena koja je toliko pobožna može da priča o njegovom polnom organu", pa ju je usput nazvao i nimfomankom starom i dodao da njegov polni organ može samo da sanja.

"Totalno je izgubila dodir sa zemljom", prokomentarisao je Slavko, što Maju nije nateralo da prestane sa uvredama na njegov račun. Kao i obično kada je Maja Nikolić povređena koristi taktiku da je napad najbolja odbrana pa je tako izjavila:

"Sulejman je povređen jer smo otkrili njegovu tajnu. On ima mali penis", rekla je Maja za Slavka, odnosno Sulejmana iz prošlonedeljnog zadatka.

Vendi je sve ovo posmatrala i slušala, a u poslednje vreme se sa Slavkom jako zbližila pa je sada ona ta koja mu pere veš i kuva kafe, a Slavko je još od njenog ulaska u kuću rekao da nije siguran da li je ona jako pametna ili jako glupa, pa izgleda da je ova njegova intrigiranost sa Vendi prerasla u nešto više, makar prijateljstvo.

Autor: M.P.
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>