Region

Svet

Severina: Dobra sam domaćica

Gostujući na jednoj hrvatskoj radio stanici Severina je ispričala kako se dosta dobro snalazi u kuhinji, da nema više vremena da bude nesrećna, a govorila je i o koncertu Ejmi Vajnhaus u Beogradu na kom se rasplakala.

Severina: Dobra sam domaćica



Voditeljka radio "Antene Zagreb" pitala je pevačicu u čemu je dobra, pored pevanja.

"Kad hoću dobra sam kuvarica. Ali samo kad hoću, i u stvari samo kad imam vremena. Dobra sam u pravljenju jela na prvu, kad mi neko pokaže odmah mi ispadne dobro. I to nekih egzotičnih jela tipa supa sa škampima i kokosom. Mislim da sam iskoristiva u glumi i svemu što ima veze sa scenom, ali neću početi plesat balet, majke mi. Ima još nekih stvari gde sam dobra, ali nisu za radio. Dobra sam majka žena i domaćica", otkrila je Severina.

Na pitanje da li je srećna i kako bi svoju sreću ocenila na lestvici od 1 do 10 severina je kao iz topa odgovorila: deset od deset.

"Zato što nemam više vremena da bude manje. Otplakala sam na sve Balaševićeve pesme odavno", rekla je Severina.

Ona je priznala da je plakala na koncertu Ejmi Vajnhaus u Beogradu koji je okarakterisala najboljim koncertom na kom je ikada bila.

"To je bio najbolji koncert koji sam ja gledala jer se na toj sceni događao život jedne mlade osobe koja uopšte nije mogla ni govoriti, a kamoli pevati. Kako je izašla na scenu odmah je pala i onda su neki pored mene komentarisali: "Joj ona to sve glumi" a, ja sam mislila: Bože kako ljudi ne razumeju. Ona se makla s te bine za pola sata, i onda su počeli zvižduci, a ja sam počela plakati."

"Ispred mene se nije događao samo koncert, ispred mene se događao jedan rialiti šou gde glavna zvezda apsolutno nije htela učestvovati u tome. To je za mene bio jedan od najtužnijih, najljepših, najistinitijih i najiskrenijih koncerata koji sam videla", dodaje Severina.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>