Region

Svet

Predivan koncert Željka Vasića fascinirao Beograđane! (Foto)

Večeras je u Sava Centru u Beogradu Željko Vasić održao koncert za pamćenje kojim je u potpunosti oduševio beogradsku publiku i ostavio je bez daha.

Predivan koncert Željka Vasića fascinirao Beograđane! (Foto)



Koncert u velikoj dvorani Sava Centra Željko je započeo pesmom "Voli me i ne voli me" kojom je u startu oduševio sve prisutne. Publika je zajedno sa njim pevala ovu i još mnoge druge pesme, a posle svake izvedene numere Željko je nagrađen gromoglasnim aplauzom.



Komunikacijom koju ima sa publikom Željko je već zagrejanu atmosferu podigao na još viši nivo i time svima koji su prisustvovali koncertu priredio odličnu zabavu. Publika je od prve do poslednje pesme bila na nogama, tako da je puna dvorana Sava Centra igrala i pevala uz njegove hitove.

Pored Željka, na koncertu su pevali i njegovi gosti Dado Glišić i Cvija. Njih dvojica su takođe nagrađeni aplauzom za numere koje su izveli. Dado je otpevao pesmu "Neponovljiva", dok je Cvija zajedno sa Željkom otpevao "Zanjiši kukovima". Pored benda koji ga je pratio, Željku su se na bini često pridruživale devojke koje su plesale i time upotpunile vizuelni utisak koncerta. Savršeno osmišljen i izveden koncert oduševio je sve one koji su imali priliku da večeras uživaju uz Željka Vasića.





Željkove romantične i emotivne pesme podstakle su jednog mladića iz publike da upravo na ovom koncertu napravi veliki životni korak. On je svoju devojku zaprosio tik ispred bine, a Željko im je više puta poželeo mnogo sreće.

Posle starih i novih hitova kao što su "Željo moja", "Žena kao ti", "Samo moja" i mnogih drugih, Željko je još jednom zajedno sa Dejanom Petrovićem i trubačima, koji su takođe bili gosti na koncertu, otpevao istu pesmu kojom je i započeo koncert "Voli me i ne voli me" posle čega je bina prekrivena konfetama koje su lebdele u vazduhu i polako padale na pod.



Fantastičan koncert koji je priredio Beograđanima Željko je završio ovom pesmom, uz konfete, aplauze i vrisku publiku koja nije krila oduševljenje!





Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>