Region

Svet

Izbačen farmer Daria Stanojević napušta rijaliti Farma 2013!

Došao je red na još jedno izbacivanje sa Farme, a takmičar koji je večeras izbačen je Daria Stanojević.

Izbačen farmer Daria Stanojević napušta rijaliti Farma 2013!



U duelu su se našle Daria Stanojević i Vesna Rivas. Vesna Rivas izabrana je kao jedan od sluga, dok se nominacije spasao Milan Tarot, a Daria Stanojević nominovana je odlukom gledalaca, odnosno dobila je najmanje njihovih glasova.

Kako je ovo prvi put da su duelisti istog pola, duelista koji je izabran glasovima publike, u ovom slučaju Daria, ima pravo da bira da li će se ona i Vesna boriti u igri koja zahteva određene veštine ili će se boriti u igri znanja, kao što smo do sada imali prilike da vidimo sa ostalim duelistima. Koja god igra da je u pitanju, glasovi publike su presudni.

Daria je odlučila da se sa Vesnom bori u kvizu znanja, gde su obe pokazale neverovatno znanje. Ipak, pet tačnih odgovora prva je skupila Daria Stanojević čime je pokazala da je njena odluka o kvizu znanja bila ispravna i time osvojila dupliranje glasova.

Razlika u glasovima bila je jedva primetna. Daria je posle dupliranja glasova osvojila 47,53% glasova, dok je Vesni pripalo 52,47%. Nakon što je Ognjen saopštio ko napušta takmičenje, Daria je kulturno čestitala Vesni i pozdravila se sa ostalim ukućanima.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>