Region

Svet

Veliki Brat izbacio Nevenu na njen rođendan (Video)

Nevena Milićević je danas oko 17 časova napustila kuću "Velikog brata" zbog tuče sa Ivanom Stamenković Sindi. Po nju su došli otac i ujna koji su prvi poželeli da je dočekaju i čestitaju joj trideseti rođendan. Ona se pozdravila sa svim ukućanima, osim sa Sindi i Sorajom.

Veliki Brat izbacio Nevenu na njen rođendan (Video)



Skoro svi stanari su se okupili u dnevnoj sobi kako bi se pozdravili sa Nevenom. Aneta, Slavko i Maja su je tešili i govorili joj da će i Sindi vrlo brzo za njom. Milić je tvrdio da nije smela tako da odreaguje bez obzira na sve, ali Nevena nije imala volju da ga sluša. U jednom trenutku Sindi je prišla okupljenim ukućanima i počela da provocira.

"Ona je mene stalno vređala, a vi to niste hteli da čujete", vikala je Sindi. "Baš me briga. Vi ste napravili klan i to se vidi koliko neko ima mozga ili nema. Ona me je vređala na tako prostački način. Ne može da ispadne kako je ona super devojka, a ja nisam, ne može to tako da prođe. Na kraju me je i tukla!"

Nešto kasnije Veliki brat je poručio svim ukućanima da se sklone u spavaću sobu ili dvorište da bi Nevena ostala sama. Posle par minuta u kuću su ušli njen otac i ujna. Doneli su joj buket ruža i čestitali joj rođendan. Nevenu je zanimalo samo kada će napustiti kuću što je i uradila posle nekoliko minuta.

Pogledajte video Neveninog izlaska iz kuće "Velikog brata".



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>