Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić u suzama! (Video)

Desilo se ono što niko nije mogao ni da nasluti. "Gvozdena" Maja Nikolić je zaplakala pred kamerama.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić u suzama! (Video)



Ona je Velikom bratu rekla u ispovedaonici da se oseća usamljeno i da svi oko nje spletkare. Takođe se požalila da ju je Slavko Labović izdao i da joj trenutno najviše prija kada je u društvu Ave Karabatić, Dragutina Topića i Nevene Miličević.

"Tužna sam jer sam sama", rekla je Maja pa je zaplakala.

 "Ovde svi spletkare. Ja nisam takva, ne ogovaram nikoga, nije to moj fazon. Ne mogu da gledam ljude da me lažu. Nevena i Aneta su mi rekli da me je Sindi ogovarala, pa onda je onda ona došla i rekla da nikada ništa loše nije pričala o meni. Ne pija mi energija pojedinih ljudi.Čak me je i Slavko izdao jer mu je tamo neko spremio jedan doručak, pa je mojih sto ručkova i večera zaboravio. Možda me i Soraja ogovara, videla sam da mi se smeje iza leđa. Svi spletkare.", ogorčena je bila pevačica.

Veliki brat je pokušao da uteši Maju pa joj je rekao da je on uvek tu za nju, ali se ona opet rasplakala jer je, kako kaže, navikla da priča sa ljudima, a ne sa kamerom.

"Sa Avom ne mogu baš oko svega da se složim i da se spustim na njen nivo jer sam majka dvoje odrasle dece. Top je mnogo dobar i drag mi je, ali on nije iz sveta estrade i on ne pliva u ovim vodama, baš kao i Nevena.", požalila se Maja na jedino troje ukućana sa kojima komunicira.

Inače, pevačica je veoma razočarana jer je Uroš Ćertić rekao Sindi da bi baš Maju trebalo izbaciti iz kuće. Takođe ju je pogodio Slavkov komentar da je ona navalentna pa joj je čak zabranio da mu se udvara.

Kako je izgledao razgovor Maje Nikolić i Velikog Brata pogledajte ovde.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>