Region

Svet

Izbačen treći takmičar rialitija Farma 2013: Nazif Gljiva!

Ove nedelje u duelu su se našli Stanija Dobrojević i Nazif Gljiva, a odlukom gledalaca iz takmičenja je izbačen Nazif.

Izbačen treći takmičar rialitija Farma 2013: Nazif Gljiva!



Stanija se u duelu našla tako što su joj ostali takmičari dali najviše štapića, dok joj se Nazif priključio odlukom gledalaca.

Posle Tijane Macure i Zorana Jagodića Ruleta, treći takmičar koji je napusti Farmu je Nazif Gljiva. Publika, na kojoj je bila odluka o izbacivanju, dala je Staniji 86,23% svojih glasova, dok je Nazifu pripalo 13,77% .

Pobedom u duelu glasovi su duplirani Staniji Dobrojević, ali bi oni imala više glasova od Nazifa i bez dupliranja.

Stanija i Nazif su na pitanje zbog kojih svojih postupaka se kaju tokom boravka na Farmi dali isti odgovor, a to je da se ne kaju ni zbog čega. Mada, Stanija je dodala da joj je sa neke strane žao što je dozvolila da joj se Ekrem približi i što je mislila da je gleda kao ćerku, a posle govorio kako je ona "njegova devojka".

Gosti u studiju bili su Stanijina mama i prijatelj Nazifa Gljive, popularni pevač Boban Rajović. Stanijina mama rekla je da je ponosna na svoju ćerku, dok je Boban rekao da mu je jako drago što je Nazif izrazio želju da ga upravo on sačeka u slučaju da napusti Farmu. Dodao je da je on taj koji nije prihvatio da se Stanija nađe u njegovom spotu u kome glume Soraja i Sindi.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>