Region

Svet

Veliki Brat 2013: Vendi: Volim da sateram Maju Nikolić u ćošak!

Vendi je konstatovala da su se dobro proveli, a iako muzika nije bila baš najbolja, kao i ozvučenje, oni su uspeli od žurke da naprave predstavu.

Veliki Brat 2013: Vendi: Volim da sateram Maju Nikolić u ćošak!



Imali su klovna, aludirajući na Maju Nikolić, donatora Slavka, ali i sve ostalo što je potrebno za žurku.

Komentarišući odnose, Vendi je istakla da veruje da će Ava da reši svoj trenutni problem sa Urošem.Ona smatra da je Uroš proizvod Avine mašte, jer ga je idealizovala i dodala mu neke vrednosti koje on ne poseduje.

Za Željka je rekla da je plemenita osoba, a za Uroša da nije dobar čovek. Želela je da veruje da je nije pokvaren, da je samo ograničen, međutim, ispostavilo se da je to istina, jer su to konstatovali još neki ukućani, ispričala je Vendi.

Na pitanje Velikog brata šta misli ko će da bude nominovan, Vendi je odgovorila da joj je krivo što umesto Slavka nije nominovala Uroša, ali je dodala da tu u principu i nema neke razlike, jer je i Slavko poput Uroša ograničen, ali ne i pokvaren čovek.

Otkrila je da bi i ona volela da ostane "Tintoreto", jer je takav profil potreban u kući. Ličnost koja se bavi javnim poslom mora da ima sposobnost da analizira sebe, a Tintoreto to ne poseduje.

Vendi je objasnila da se Maja sinoć popela na šank i servirala Slavku njene "kratke debele butinice", ali on to nije konstatovao. Takođe je rekla da je njoj sve to jako zanimljivo, jer voli da se sprda sa tim "moralnim degenerikom i klovnom".

"Volim da je sateram u ćošak da ne može da se razmahnita. Ja sam i šahista, i hirurg. Povlačim poteze, a kada treba sečem figure", poručila je Vendi i dodala da su ostali ukućani "statisti" i da joj ne smetaju.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>