Region

Svet

Veliki brat 2013: Hor u ispovedaonici, svi ukućani na jednom mestu!

Deseti dan u kući teče veoma zanimljivo. Svi ukućani su danas, po prvi put, pozvani da se zajedno okupe u ispovedaonici, gde im je Veliki brat dao novi zadatak.

Veliki brat 2013: Hor u ispovedaonici, svi ukućani na jednom mestu!



Naime, radi se o ovonedeljnom zadatku zvanom "horor-šou", a ukućani su danas morali da pod vođstvom Maje Volk imitiraju vrisak iz filma "Psiho".

Okupljeni u ispovedaonici, nekako su se smestili na jednu fotelju, a zatim "otpevali" ono što im je Maja Volk demonstrirala. Veliki brat je prvo tražio visoke tonove koje su interpretirale takmičarke, a zatim su im se priključili i muškarci. Kompletna interpretacija zvučala je krajnje simpatično, a ideja Velikog brata ispala je više nego zanimljiva.

Kada su završili, Veliki brat im je rekao da je zadovoljan dnevnim horom i da mogu napustiti ispovedaonicu.

Sem hora iz horor šou-a, krajne smešni i interesantni su mementi kada Veliki brat ukućanima pusti jaganjce. Onog trenutka kada se čuje "Me-e-e" svi ukućani moraju da se "zamrznu" i ostanu u tom položaju sve dok se jaganjci ponovo ne oglase.

"Veliki brat" očigledno uživa u smišljanju zadataka, a sigurno kao i gledaoci "umire od smeha" iza mikrofona, dok ukućani stoje kao kipovi ili imitiraju vrisak!

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>