Region

Svet

Farma 2013: Nove svađe i pretnje, Ljuba u izolaciji! (Video)

Proka je rano ujutru došao na farmu i izazvao pravu pometnju jednim jednostavnim pitanjem - "Ko je gazda?" Još uvek bunovni, Era i Ekrem su zbunjeno pokušavali da mu objasne jučerašnju zavrzlamu, ne primećujući da se gazda Proka zapravo smeši ispod brka.

Farma 2013: Nove svađe i pretnje, Ljuba u izolaciji! (Video)



Još od doručka počela je svađa, prvo se Zorica Marković posvađala sa Duletom u vezi hranjenja i muže krave, a negativna atmosfera se nastavila tokom dana.

Ukućanima je ponovo dodeljen zadatak "Istina-Izazov", a ova igra je po pravilu dovodila do sukoba. Prvo je Zorica naglo prekinula Nazifa, što je Vesna Rivas jedva dočekala da prokomentariše kako Zorica sve prekida i stalno upada ljudima u reč. Van sebe od besa, Zorica je skočila i pokušala da fizički nasrne na Vesnu u čemu su je sprečili ostali farmeri.

Nove sluge, Aki i Stanija su zajedno sa gazdom išle na pijacu. Za razliku od prošlonedeljne kupovine, kada su farmerima bukvalno skinuli odeću sa leđa, Stanija i Aki su uspeli da šarmiraju prodavce i da relativno lako dobiju potrebne namirnice. Stanija je zaigrala, Aki se nasmešio i namirnice su im gotovo same od sebe padale u ruke.

Farma 2013: Ljuba Pantović: Vesna, polomiću ti noge! (Video)
Naravno, Farma ne bi bila Farma kada se Vesna Rivas ne bi posvađala više od jednom u toku dana. Ovaj put "suparnica" je bila kik bokserka Ljuba Pantović. Povod za svađu bila je Vesnina želja da sama sebi sprema hranu. Ljuba to nije htela da dozvoli, jer je smatrala da niko ne treba da bude privilegovan. Reč po reč, i svađa je eskalirala do toga da je Ljuba otvoreno zapretila da će onome ko joj sledeći bude pomenuo nekog bliskog polomiti noge. Kako je svađa izgledala, pogledajte sami.



Ova prozivka je Ljubu koštala kazne. Stiglo je pismo od zagdruge u kojem stoji da će zbog uvreda morati da snosi sankcije. Ljubi je naređeno da pokupi stvari i ode u izolaciju.

Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>