Region

Svet

Izbačena Vesna Da Vinča iz kuće Velikog brata, Vendi već napravila haos!

Nakon što je Petrući sinoć napustio najpoznatiju kuću na Košutnjaku kao prvi takmičar koji je izbačen iz rialitija "VIP Veliki brat", večeras je na red došlo još jedno izbacivanje.

Izbačena Vesna Da Vinča iz kuće Velikog brata, Vendi već napravila haos!



Produkcija "Velikog brata" odlučila je da nominuje sve takmičere i večeras izbaci još jednog, i sve to bez njihovog znanja. Glasanje je počelo mnogo pre nego što su ukućani uopšte znali da su nominovani, a voditeljka Marijana Mićić u direktnom uključenju u kuću "Velikog brata" samo im je prenela da imaju 10 minuta da se svi spakuju. Ovu odluku produkcija je donela samo kako bi pomogla Tijani. Sav prihod od glasanja biće uplaćen na račun Tijane Ognjanović za koju već dugo traje humanitarna akcija prikupljanja novca za operaciju.

Kao i sinoć svi nominovani ukućani su ustali, a voditeljka ih je redom prozivala i jednom po jednom govorila da ostaje u kući. Ostali su da stoje Maja Nikolić, Vesna Da Vinča,Uroš Ćertić i Aneta. Zatim je saopštila da je glasovima publike odlučeno da kuću napušta Vesna Da Vinča!

Veliki brat 2013: Vendi ušla u kuću, napokon sigurno ko je novi takmičar! (Video)
Kako bi nadoknadio gubitak jednog takmičara, budući da je izbacivanje bilo neplanirano, "Veliki brat" ubacio je Vesnu Vukelić Vendi, a većina takmičara, vođeni Majom Nikolić, odlučili su da sa njom neće razgovarati.

Pored Maje, najodlučnija je bila Vesna Da Vinča koja je otkrila da se sa njene strane vodi sudski proces protiv Vesne Vukelić Vendi i da ona sa njom sigurno neće razgovarati jer joj je to savetovao advokat, a s obzirom da je upravo ona napustila kuću, neće morati da razmišlja o komunikaciji sa Vesnom.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>