Region

Svet

Veliki brat 2013: Sindi - Uroše, čujem nisi se pokazao kod Ave

Nekadašnja članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi stala je na žulj Avi Karabatić, ali i kaskaderu Urošu Ćertiću.

Veliki brat 2013: Sindi - Uroše, čujem nisi se pokazao kod Ave



Uroš i Ava su već neko vreme u kombiju u dvorištu i ne smeju da uđu u kuću jer su deo opozicije, a među takmičarima kruži priča da su njih dvoje imali seks. To nije moglo da promakne Sindi, koja od početka daje zajedljive komentare, na Avin račun. Ipak,ovog puta je došla do kombija da bi uznemirila Uroša.

Veliki Brat 2013: Uroš pravi Avu ljubomornom! Sviđa mi se Sindi! (Video)
Ona je namerno otišla kod zaljubljenog para i pitala kaskadera da li je tačno da se nije najbolje pokazao u seksu sa Avom. Uroš se snašao i odbrusio joj, ali Ava nije mogla da se suzdrži.

"Čujem od Ave da se nisi dobro pokazao", rekla je Sindi Urošu, a on se opravdao time što je znao da ga gledaju majka i baka, pa mu nije bilo prijatno, ipak, Sindi mu je sugerisala da mora više da se trudi.

"Nemoj da se brukaš pred svetom", nastavila je Sindi, a Ava se ubacila rekavši joj da ona tu ne može ništa i da joj je srce na mestu.

Avi nije jasno zašto Uroš konstantno brani Sindi, a on je rekao da je video da pere sudove, da je svima kuvala kafu i da je lepa, pa sigurno neće ove nedelje izaći iz kuće "Velikog brata" jer je “riba”, a zatim pitao Avu zašto je ljubomorna na Sindi, dok je ona to potpuno negirala.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>