Region

Svet

Farma 2013: Tijana Macura o Ekremu sve najbolje, Vesna je najveći provokator!

Doskorašnja učesnica rijalijija Farma otvoreno je iznela svoje mišljenje o ostalim učesnicima. Najviše joj je u kući smetala Vesna Rivas, a Ekrem Jevrić se pokazao kao dobar čovek, ali odlučan da ovaj put pobedi.

Farma 2013: Tijana Macura o Ekremu sve najbolje, Vesna je najveći provokator!



"Kad budu pale maske, najviše će se ogoliti Vesna Rivas, koja je najveći provokator", kaže glumica Tijana Macura, prva farmerka koja je napustila imanje u Lisovićima.

"Od samog početka su negativna energija i rivalstvo prisutni. Ali sutra kad bih mogla da se vratim, vratila bih se zbog sebe, zbog lične promocije. Ništa ne bih menjala. Jedino ako bi me Vesna Rivas isprovocirala do te mere, uzvratila bih joj. Ipak, trudila bih se koliko god mogu da ne dođe do toga." dodaje Tijana.

Je l' ima više kupanja ili pušenja na Farmi?
"Ima više cigaret-pauza. Mi ne možemo da dođemo na red za kupanje zbog pušača, ali takva su pravila i nije se moglo drugačije. Ja sam minimalno koristila taj prostor za kupanje nauštrb sebe, a zarad pušača. Ja sam bivši pušač, znam kako je to kada ti se puši. Tu je zaista borba."

Ko najmanje vodi računa o higijeni?
"Jako je teško bilo doći do kupatila jer nas je mnogo, a ta voda treba da se izvuče iz bunara, da se ugreje… to je proces, treba mnogo vremena. Iz bureta treba da se izbaci prljava voda. A dešava se i da kada konačno uđete da se kupate, stigne pismo i morate da izađete jer svi moraju da budu prisutni kada se pismo čita."

Kakav je Ekrem kao gazda?
"On je sjajan čovek pre svega, zaista. Izuzetno je iskren čovek, oduševila sam se. Ta tuga u njegovim očima, kada mu zaiskri suza… Mada je on dosta ljut na prethodnu Farmu zato što nije pobedio. Izjavio je: Neću sad da dozvolim da neko drugi uzme pare."

Odnos Stanije i Ekrema?
"Pa to je repriza. Već smo gledali njega i Vendi."

A Sha i Jovana?
"Jovana je dete, Sha je mlađi od mene godinu dana. Ne bih mogla da načinjem tu temu. Mislim da ona to sebi neće dozvoliti."

Zašto muž nije došao da te sačeka?
"Ćerkica je kod kuće, čuva je svekrva. Muž je u Crnoj Gori, radi. Oni nisu mogli da dođu."

Napetost na imanju u Lisovićima svakako raste iz dana u dan, već pomenute maske polako padaju, a ko će od takmičara sledeći "izleteti" sa "Farme" videćemo u nedelju.

Autor: I.M
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>