Region

Svet

Rada Manojlović: Imala sam samo dva momka!

Pevačica Rada Manojlović gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrila da je u životu imala samo dva momka i da je patnja zbog raskida sa Milanom Stankovićem prošla, te da se oseća odlično!

Rada Manojlović: Imala sam samo dva momka!





Naime, pevačica je na Ognjenovo pitanje kako sada vidi proteklih pet godina veze sa kolegom rekla da ne želi puno da priča na tu temu, ali da se dobro oseća.

"Odmah da kažem da ne bih baš puno da pričam na ovu temu, samo ću reći da smo mi u ovih pet godina odrasli na ovoj estradi. Ja sam sada odlično. Tih dana je bilo jako napeto, mada sam ja navikla na napade medija i tokom naše veze, te sam oguglala. Međutim, posle raskida sam samo ja bila napadnuta od strane pojedinih medija i prošla sam kroz to uzdignute glave.

U toku emisije, Manojlovićeva se osvrnula na svoj život, za koji kaže da je vrlo dosadan.

"Ja vodim veoma običan i dosadan život, kao i svi ostali koji nisu izloženi budnom oku javnosti. Nikad u životu se nisam napila, ne izlazim, a imala sam samo dva momka, jednog pre Milana i njega sada", otkrila je Rada, a publika se nasmejala.

Pevačica se prisetila i takmičenja u muzičkom šou programu ”Zvezde Granda”, na kojem je 2007. godine osvojila drugo mesto, a ispred nje je trijumfovao Dušan Svilar.

"Ja sam se dva puta prijavila na takmičenje, prvo 2004. godine, a zatim i 2007. Prvi put sam lošije pevala i nisam znala puno pesama, pa sam zato lošije prošla. Drugi put sam mislila da ću pobediti i naravno da mi je bilo krivo što nisam. U toj euforiji pred proglašenje, pred toliko ljudi, nisam znala šta me je snašlo, ali kada sam došla sebi, shvatila sam da mi je bilo krivo jer sam bila tako blizu.

Rada misli da je ostvarila “srpski san”, ali da će se truditi da u životu uvek ide nabolje.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: V. Danilov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>