Region

Svet

Farma 2013: Gordana Bjelica lažno izbačena!

Učesnici "Farme" su sinoć imali neprijatan zadatak da sami izbace jednog učesnika. Nakon što je najviše njih glasalo za glumicu Gocu Bjelicu, Ognjen Amidžić prekinuo je neprijatnu atmosferu i saopštio da je u pitanju šala.

Farma 2013: Gordana Bjelica lažno izbačena!



Učesnike "Farme" sačekalo je novo veliko iznenađenje. Potpuno neočekivano pojavio se Ognjen i rekao da je zadruga odlučila da se glasa i da neko napusti imanje u Lisovićima. Najviše glasova za izbacivanje već od starta dobila je glumica Goca Bjelica, a salvu smeha izazvao je Ekrem, glasajući za Milana Tarota, uz obrazloženje da "mnogo pušta glasove".

Najčešći razlozi za izbacivanje Goce Bjelice su bili da je "kao pala s Marsa", "da ne pripada društvu na Farmi", a posle nje najviše glasova dobila je Seksi Sandra pod izgovorom da najmanje radi i da je "premlitava" za ovaj šou.

Ipak, na kraju glasanja, nakon što su sve maske pale, Ognjen Amidžić je saopštio da je u pitanju lažno izbacivanje i "pobednicu" Gocu Bjelicu nagradio je flašom rakije. Po svemu sudeći, posle još jednog "ofiranja", treba očekivati da će svađe narednih dana biti još žešće.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>