Region

Svet

Farma 2013: Tijana Macura napustila takmičenje!

Prva nedelja rijalitija "Farma" je za nama, a publika je svojim glasovima odlučila da je Tijana Macura prvi takmičar koji napušta imanje u Lisovićima.

Farma 2013: Tijana Macura napustila takmičenje!



Početnu nedelju obeležio je veliki broj svađa, što je iznenadilo voditeljku koja je konstatovala da se u prethodnim sezonama nije dešavalo da u prvoj nedelji bude zabeležen toliki broj konflikata. Svađa između Vesne Rivas i Saške Karan obeležila je skoro svaki dan u rijalitiju.

Ovonedeljni gazda je bio Ekrem. On ne misli da će ponovo biti gazda jer se svojim položajem zamerio ostalim takmičarima. Za sluge su bili izabrani bračni par Dule i Radojka, a u prvom duelu su se našli Dule Bogdanović i Tijana Macura.

Ognjen je objasnio pravila duela. Naime, kada su duelisti različitog pola mora se igrati kviz znanja zbog fizičke nadmoći muškaraca. Kviz funkcioniše tako što duelisti odgovaraju na pitanja, a onom ko prvi skupi pet tačnih odgovora dupliraju se glasovi. Duelista koji ima manje glasova napušta "Farmu".

Dule i Tijana misle sve najlepše jedno o drugom i ne kriju da im je žao što su baš njih dvoje bili u duelu, pa je bilo očigledno da među njima nema rivaliteta, što se može zaključiti i iz toga što je Dule pomagao Tijani dok je odgovarala na pitanja u kvizu.

Nakon borbe u kvizu znanja, više tačnih odgovora imala je Tijana što je povećalo njene šanse za ostanak na "Farmi", međutim, glasovi publike presudili su u korist Duleta koji je imao 82,12% glasova, dok je Tijana "Farmu" napustila sa 17,88% glasova.

Pre nego što su znali ishod glasanja, duelisti su prokomentarisali svoje rivale u duelu. Dule je rekao da misli sve najlepše o Tijani, a ona je istu stvar rekla za njega. Iako je Dule rekao da želi da napusti takmičenje, i kroz suze pričao o svom odlasku i razdvajanju od Radojke, ipak je ostao na "Farmi", a prvi takmičar koji je napustio ovu sezonu je Tijana Macura.

Sledeće izbacivanje pratićemo za sedam dana, a kako će se do tada ponašati ostali takmičari možete saznati na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>