Region

Svet

Ekrem zeznuo Velikog brata, ipak ulazi na Farmu!

Ekrem Jevrić je prevario producente "Velikog brata" i neće se pojaviti u rijalitiju koji je za 13. mart najavljen na televiziji B92.

Ekrem zeznuo Velikog brata, ipak ulazi na Farmu!



On je na nagovor Željka Mitrovića odlučio da se opet pojavi na "Farmi", koja uskoro startuje na Pinku. Ekrem je trebalo da za honorar od 2.000 evra nedeljno bude u kući na Košutnjaku, ali razgovor s vlasnikom "ružičaste televizije" u Njujorku, podstakao ga je da promeni mišljenje i potpiše ugovor za rijaliti u kojem se rodila njegova ljubav s Vendi.

Mitrović je na proputovanju od Los Anđelesa preko Njujorka do Londona, Roterdama i Stokholma svratio u dom vlasnika hita "Kuća-pos’o, pos’o-kuća" kako bi osigurao njegovo učešće na seoskom imanju u Lisoviću. Rijaliti neće menjati koncepciju, ali će zato promeniti ime i emitovaće se pod nazivom "Naša farma".

Osim Ekrema, kako saznajemo, tamo će se pojaviti i reper Cvija. Očekuje se učešće Stanije Dobrojević, mlade zvezde "Granda" Alekse Markovića Akija i Seksi Sandre.

Međutim, to nije ni približna lista takmičara, jer se očekuje ulazak čak 22 VIP ličnosti, a većina imena se još drži u tajnosti.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>