Region

Svet

Maca: Reality je stvoren za zgrtanje para

I dok jedni smatraju da je Maca moralni pobednik "Farme", drugi ga nazivaju gubitnikom, Maca svoje učešće u realitiju smatra veoma uspešnim i tvrdi da se u "Farmu" prijavio isključivo zbog para i posla.

Maca: Reality je stvoren za zgrtanje para



Trenutno svoje vreme provodi u Beogradu sa svojom verenicom Tijanom, koja je apsolvent na pravnom fakultetu.

 "Moja devojka Tijana je pre nekoliko dana ušla u sedmi mesec trudnoće. To je lepo i presrećan sam. Deca su najveće bogatstvo, s njima zaboravljaš na sve budalaštine" -rekao je Maca.

Najviše kritika upućeno je na njegov rečnik i nedolično ponašanje : "To je ta erozija morala društva u kojem živimo. Nismo samo u tranziciji izlaska iz jednog sistema u drugi, već i u tranziciji u glavi. Verovatno i iz želje za proevropskim standardima kao primer smo izabrali banalne stvari kojima ljudi uopšte ne bi trebalo da se bave. Prema tom principu ispadne da je problem psovati, a to što neko poziva na ubijanje, kamenovanje i linč, e to je normalno. Psovke su normalna stvar ovog podneblja i govornog područja. Zar mi kad želimo da kažemo: 'Neću', ne izgovorimo i: 'Ma, hoću k...c'?!" -nastavlja Maca u svom stilu.

Kao što je već poznato uvrede, psovke, pretnje smrću obeležile su ovogodišnju "Farmu", ali Maca tvrdi da se to nastavilo i nakon završetka iste.

"Takva ostrašćenost je razočaravajuća, a ne to ko se igrao više ili manje. Poslednji mesec rijalitija moglo se pretpostaviti da će se situacija razvijati u tom pravcu. Začetnik govora mržnje i nacionalističkih prozivki bio je Miloš Bojanić koji je vox populi dela primitivnog i neosveštenog stanovništva" -izjavljuje Maca i nastavlja:

"Nemam ja ništa protiv nacionalizma u smislu kakav osećaju Englezi i Francuzi koji neće da razgovaraju na engleskom ako si došao u njihovu zemlju. Taj vid mi je prihvatljiv, svaki drugi nije, jer proizvodi loše stvari za područje kakav je Balkan. U emisiji iz publike čovek dobacuje Firčiju: 'Ja sam Hrvat, pozdrav za brata Mađara'. Kažem: 'Dajte, ljudi, ne razgovarajmo na tom novou'. I zbog takvih i sličnih stvari sam napustio studio, jer ne želim da učestvujem u takvoj priči, jer smo dovoljno propatili zbog toga"- kaže Maca i objašnjava kako je izbegao fizički sukob sa Milošem Bojanićem:



"Nisam konfliktan, ali postoje stvari koje ne tolerišem. Po meni pljuj i govori da sam propali glumac, ovakav ili onakav, to mi je sve u redu, ali nemoj mi dirati nikoga ko mi je drag. Tako sam odgojen i tako je kod nas u Sarajevu. Ja i ti možemo biti u svađi, ali za mene je tvoja porodica svetinja i u nju se ne dira. Odlično sam odreagovao s čovekom kakav je on, u jednom trenutku sam imao sliku pred očima kako mu isplaćujem pare na sudu jer sam ga udario. Povukao sam ručnu, dakle, živci su još odlični. Zamislite da mu sada moram isplatiti novac, ubio bih se!"-završava Maca.



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Maca

Povezane vesti:


>