Region

Svet

Suzana Mančić ponovo u venčanici (Foto)

Voditeljka i novopečena spisateljica Suzana Mančić, koja će poneti haljinu na predstojećem Sajmu venčanica, prisetila se mladosti.

Suzana Mančić ponovo u venčanici (Foto)



Suzana će nositi jednu od haljina na Sajmu venčanica koji se održava 15,16. i 17. februara u hotelu "Hajat". Ovom se prilikom prisetila mladosti, u sredu dok je isprobavala venčanicu, i dana kada se kao devojka spremala da zakorači u novi život.

"Dopada mi se kako izgledam u raskošnoj venčanici, ali moram vam priznati da ne znam kako bih, da sam u ulozi mlade, izgurala celo venčanje sa ovim silnim voalima, suknjama i korsetima. Morala bih da se presvučem čim izgovorim sudbonosno DA", kaže kroz prepoznatljiv smeh Suzana Mančić.

"Kada sam se udavala imala sam svedeniju venčanicu, običnu haljinu u kojoj sam mogla lako da se krećem i igram. Ako bih se ponovo venčavala, sigurno ne bih obukla ovakvu toaletu, jer ona je više za mlade. Za prvi put. Izabrala bih nešto sasvim drugačije."



Na pitanje da li joj je evociranje uspomena na venčanje probudilo maštu da ponovo stane na "ludi kamen", Suzana je odgovorila:

"Nikad ne reci nikad (smeh). Ne maštam o tome, ali uvek sam bila za brak i venčanja. To je lep događaj u životu svakog čoveka. Ako se ponovo spotaknem o "ludi kamen", sigurno neću bežati od njega".

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>