Region

Svet

Izgubila glas: Emina Jahović odložila promociju nove pesme

Emina Jahović je zbog zdravstvenog stanja otkazala promociju nove pesme "U senkama isti", koju je trebalo da predstavi za Dan zaljubljenih.

Izgubila glas: Emina Jahović odložila promociju nove pesme



Naime, pevačicu je toliko slomio grip da do predviđenog roka neće biti u stanju da otpeva pesmu u studiju, pa je premijera numere odložena.

"Emina već danima kuburi s temperaturom i prehladom. Toliko je bolesna da nije mogla da izvede pesmu koju je htela da pokloni svojoj publici za Dan zaljubljenih. Zasad je sve stopirano dok ona ne ozdravi", otkriva sagovornik.

Ova saznanja potvrdila je i sama pevačica, požalivši se na svom Tviter nalogu. Ona neće uspeti u svojoj nameri ni za Dan zaljubljenih, ni dan kasnije, kako je sebi bila dala rok, već će promocija ući u naredni mesec.

"Dragi moji, zbog jake prehlade, koja se najviše odrazila na moje glasne žice, nisam u mogućnosti da do 15. februara otpevam pesmu. Zato će i njena promocija biti odložena za 15 dana. O tačnom datumu promocije obavestićemo vas moj tim i ja. Nadam se da me razumete", napisala je Emina.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>