Region

Svet

Kristina Bekvalac: Danilo je lep čovek, Hana potpuno liči na njega (Foto)

Stilistkinja Kristina Bekvalac, mlađa sestra Nataše Bekvalac, iskrena je bila kada je rekla na koga njena sestričina liči, te da Nataši to baš neće biti drago.

Kristina Bekvalac: Danilo je lep čovek, Hana potpuno liči na njega (Foto)



Kristina se u emisiji "Život u trendu" osvrnula na svoj privatni život i rekla da je razvod njen najveći životni neuspeh. Trenutno živi sa sestrom Natašom, šestogodišnjom sestričinom Hanom i četvorogodišnjom ćerkom Petrom u Beogradu.

"Petra dosta liči na nas, na Bekvalce, što ja kažem. A Hana, iako će me Nataša prebiti ako bude gledala ovo, je ista Danilo. Danilo je lep čovek, naravno, kompliment je to, i lepo je dete. Ona je jedna crnka, dugokosa, šmizla i zaista je ista Dača", bila je iskrena Kristina.



Mlada stilistkinja prokomentarisala je i šta je za nju seksi, a šta ne.

"Moram da priznam da imam veliki problem generalno sa ženama i tim šta je seksi i šta nije. Ja seksipil gledam na potpuno drugačiji način. I meni nije preterano seksi žena koja je u potpuno pripijenoj haljini, kratkoj, sa dekolteom. Ali definitivno žene menjaju svest o tome i mislim da zaista počinju da prate trendove. Žena ne mora biti gola da bi bila seksi", izjavila je Kristina koja je od nedavno zaposlena kao stilista na televiziji Pink, pa njen stil možemo videti na nekima od voditeljki ružičaste televizije.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>