Svet

Region

Ana Ivanović u strasnom zagrljaju novog dečka (Video)

Veza Ane Ivanović i nekadašnjeg tenisera Marka Stilitana, zaokuplja pažnju javnosti, naročito posle objavljivanja fotografija na kojima se veoma strastveno ljube i grle.

Ana Ivanović u strasnom zagrljaju novog dečka (Video)



On je u beloj lanenoj košulji i belim bermudama, ona u crnoj jakni i dugačkoj tamno crvenoj suknji, sa naočarima za sunce. Bosi hodaju plažom u Melburnu, nehajno noseći obuću u rukama, a potom uživaju na velikom peškiru tik do mora.

Taman kada su pomislili da su bezbedni jer je iznad njih bio nasip sa travom, paparaci su ih pronašli i tiho uslikali. Početne opisane kadrove smenjuju oni još bliskiji, na kojima se devojka i njen dečko strastveno ljube i grle. Osmeh im, između poljubaca, ne silazi sa lica.

Navedene scene ni po čemu ne bi bile posebne da se radi o nekom od običnih smrtnika, ali pošto je reč o našoj slavnoj teniserki Ani Ivanović (25) i njenom godinu dana starijem novom dečku, Marku Stilitanu, priča budi pažnju obožavalaca širom planete.

O Stilitanu se za sada ne zna puno toga, osim da je nekadašnji teniser iz Monaka i vrlo dobar prijatelj Novaka Đokovića koji je, po svemu sudeći, par i upoznao. Često gleda Noletove mečeve, pa mu povremeno čak nosi i torbe. Dok se profesionalno bavio tenisom nije se kotirao baš visoko, a i veoma je malo zarađivao. Čime se sada bavi, ne znamo. Lep je, smeđ i visok.

O prelepoj Ani zna se gotovo sve, ali vredelo bi podsetiti da se Stilitano našao u njenom zagrljaju posle golfera Adama Skota i španskog tenisera Fernanda Verdaska. Nadamo se da će ova veza potrajati, te da ćemo imati prilike da bolje upoznamo "zeta" iz Monaka.



Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>