Region

Svet

Nikola Rokvić: Nisam muvao misicu!

Popularni folk pevač Nikola Rokvić, koji je pre nekoliko dana proslavio 25. rođendan, uhvaćen je za vikend kako se na popularnom splavu "Fristajler" provodi u društvu aktuelne mis Srbije  Milice Jelić.

Nikola Rokvić: Nisam muvao misicu!



Naslednik čuvenog pevača Marinka Rokvića  proveo je sa lepom misicom prijatno veče u intimnom razgovoru i druženju. Pevač je na splav došao oko jedan sat iza ponoći u društvu svog prijatelja, kreatora Saše Vidića. Oni su se smestili u VIP separe u koji je ubrzo pristigla i Milica u pratnji nekoliko drugarica.

Njih dvoje su se odmah upoznali i celo veče proveli u prijatnom razgovoru, smejući se i ispijajući raznobojne koktele. Budući da je Nikola, otkako je raskinuo vezu sa višegodišnjom devojkom Unom Ćuk, već neko vreme sam, a i Milica nema dečka, čini se da je na pomolu nova romansa. Nikola i Milica su već zakazali novi susret, a usput su razmenili i brojeve telefona, piše "Press".

Nikola Rokvic

Rokvić nije skrivao da mu je bilo drago što je sedeo u društvu zvanično najlepše Srpkinje: "Pa kom muškarcu ne bi prijalo da sedi sa jednom misicom! Odmah da vam kažem nije bilo nikakvog muvanja, spontano smo se sreli, upoznali i proveli neko vreme u prijatnom razgovoru! Devojka je skroz na mestu i to je sve što imam da kažem", rekao je kroz osmeh Nikola.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>