Region

Svet

Mirna videla i uslikala vanzemaljce?! (Foto)

Bivša Zvezda Granda Mirna Košanin potpuno je zbunjena užarenim loptama koje je videla u sredu uveče iznad svoje kuće u Kraljevu.

Mirna videla i uslikala vanzemaljce?! (Foto)



Većina meštana koja je takođe vidala ovu pojavu misli da su u pitanju vanzemaljci. Iako uplašena, pevačica je mobilnim uslikala navodne letilice.

Nakon što je uspavala sina Mirna je legla u krevet ali nije mogla da zaspi pa je gledala televizor. Odlučila je da ga ugasi kako bi joj san brže došao ali ju je iznenadila jaka svetlost sa prozora.



- Delovalo je kao da je neko uperio farove u moj prozor zbog čega sam se uplašila i skočila iz kreveta. Nisam se približavala prozoru već sam iz daljine bacila pogled i videla nekoliko užarenih lopti kako lete iznad moje kuće. Nisam mogla da verujem, prišla sam prozoru ali su one ubrzo nestale. Posle pola sata ponovo se desila ista stvar. Pet sjajnih kugli ukršatalo se na nebu iznad Kraljeva i naizmenično su se približavale i odmicale na desetak metara od zemlje. Bilo mi je fascinantno i brzo sam se dočapala mobilnog telefona kako bih napravila fotografije. Dugo posle toga nisam mogla da zaspim razmišljajući šta se dogodilo. Nisam nikome pričala sve dok od komšija nisam čula da su i oni videli vanzemaljce, a i na lokalnom radiju je javljeno da je dosta sugrađana bilo svedok ovih užarenih lopti - kaže Mirna.

Autor: S.P.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>