Region

Svet

Bojsi iz Mućki gostuje kod Ivana Ivanovića

Glumac iz čuvene britanske komedije, Džon Čalis, čuveni drugar braće Troter, biće gost kod Ivana Ivanovića na Prvoj televiziji.

Bojsi iz Mućki gostuje kod Ivana Ivanovića



Ako legendarne "Mućke" (1981-1991) smatrate za najbolji i najzdraviji humor svih vremena, onda će emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" (petak u 21.15 na Prvoj TV) biti više nego urnebesna, jer u Srbiju stiže jedan od junaka - Džon Čalis, alijas Bojsi!

Ekskluzivno za "Novosti" voditelj otkriva da čuveni drugar braće Troter, trgovac polovnih automobila i novopečeni bogataš Bojsi dolazi specijalno u emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde će predstaviti dve autobiografske knjige - "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".

"Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca po meni najbolje humorističke serije ikada", kaže Ivanović. "Odlično smo se pripremili za emisiju i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu."

Sedamdesetogodišnji Džon Čalis pričaće sa Ivanovićem o zanimljivostima iz serije "Mućke", kako je on to doživeo, o Del Boju i Rodniju, kao i svojoj supruzi u seriji Marlin (Sju Holderne), sa kojom je kasnije snimio seriju "The Green Green Grass", nastavak priče o životu Bojsija i Marlin.

"Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku "automobili za svetski poznate zvezde". I specijalno iznenađenje za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora", otkriva voditelj.

Nakon razgovora sa legendarnim Bojsijem, u studio dolaze finalistkinje "Prvog glasa Srbije" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, koje će govoriti o velikom finalu u nedelju na Prvoj TV, a Ivanović će, posle pisanja nekih medija, gledaocima razrešiti misteriju svoje bolesti.

"Sada sam dobro", poručio je Ivanović na kraju razgovora.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>