Region

Svet

Marija Šerifović o Prvom glasu Srbije: Nisam verovala, ali istina je i bolje da ćutim!

Marija Šerifović ne krije da je njen favorit od početka emitovanja "Prvog glasa Srbije" Nevena Božović, ali je i bez dlake na jeziku kada su u pitanju odluke žirija.

Marija Šerifović o Prvom glasu Srbije: Nisam verovala, ali istina je i bolje da ćutim!



Marija je u nekoliko navrata aktivno komentarisala emisije popularnog takmičenja na Tviteru, a preksinoć je izrazila negodovanje zbog prolaska Sare Jovanović u superfinale.

"Jao Saro, pa ne može tako..uhhh. Žao mi je. Iskidala se", započela je Marija, nakon čega je prokomentarisala i nastup Zorana Stanića: "Dalje Zoran! Svako ko se imalo razume u muziku bi rekao isto".

Međutim, žiri nije delio Marijino mišljenje pa je Zoran napustio takmičenje, što je izazvalo veliku polemiku oko toga da li je odluka pravedna.



"Vi ne možete ni da zamislite šta bih ja sada svima vama rekla?! Nisam verovala u tu priču, ali je nažalost istinita! Bolje da ćutim!", napisala je pevačica na društvenoj mreži i uz to poručila Zoranu da je bio odličan.



"Mogu da kažem samo jedno: ili neko nekom nešto dođe ili je neko gluv! Hvala na pažnji! Doviđenja! Zorane Staniću, bio si odličan!", ljutito je završila izlaganje Marija uz komentar da je mirna što je barem njena favoritkinja Nevena Božović prošla u superfinale Prvog glasa Srbije.



Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>