Region

Svet

Jelena Karleuša i Jelena Baćić Alimpić: Pomirenje pred kamerama (Video)

U specijalnoj prednovogodišnjoj emisiji "Dobro veče Srbijo" autorka Jelena Baćić Alimpić nakon deset godina pomirila se ispred TV kamera sa svojom gošćom Jelenom Karleušom Tošić.

Jelena Karleuša i Jelena Baćić Alimpić: Pomirenje pred kamerama (Video)



Autorska emisija Jelene Baćić Alimpić emitovana je juče na televiziji Pink. Kako je voditeljka izjavila, ona ne želi da u novu godinu uđe sa starim konfliktima, a Jelena Karleuša dodala je da joj je žao što su toliko čekale.

Folk zvezda je objasnila da ju je majčinstvo smekšalo, te da je naučila da ne zatvara nijedna vrata, istakavši da ljudi greše, ali se i menjaju.

Pevačica je sebe predstavila onakvom kakva zapravo jeste, a ne kakvom je predstavljaju mediji, no ipak nije bila slatkorečiva te su se povremeno desile i varnice između dve sagovornice. Jelena je objasnila da je svesna da priča o njoj kao miroljubivoj i stabilnoj nikada ne bi prodavala novine. Ona zna šta treba da radi kako bi opstala, pa sebe naziva doktorom filozofije u šou-biznisu.

Pričala je i o svom odnosu sa velikim brojem fanova na društvenim mrežama, ali i o preko 50 podignutih tužbi u poslednjih nekoliko meseci. Tužila je veliki broj svojih koleginica, štampanih medija, ali i voditelja, a suđenje koje joj je najteže palo, a pri tom ga nije ona pokrenula, svakako je tužba Cece Ražnatović.



Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>